فروپاشی حاکمیت قانون در اسرائیل ۲۵ شهریور ۱۴۰۳

فروپاشی حاکمیت قانون در اسرائیل

حاکمیت قانون در اسرائیل در حال فروپاشی است. اسرائیل همچنان به‌عنوان یک دولت اقتصادی، کارایی نسبی خواهد داشت. از اموال خصوصی محافظت خواهد شد، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و نوعی سیستم آموزش عمومی وجود خواهد داشت.

حقوق بین الملل
بمباران مناطق امن مصداق جرایم جنگی و هم مثابه جنايت عليه بشريت ۱۷ مرداد ۱۴۰۳

بمباران مناطق امن مصداق جرایم جنگی و هم مثابه جنايت عليه بشريت

جنایات جنگی و نسل کشی در غزه را نمی‌توان پدیده جدیدی دانستاما در تازترین اقدام وحشیانه ضد بشری رژیم غاصب اسرائیل در استمرار نسل‌کُشی جاری در غزه با تله منطقه امن ده‌ها شهید و زخمی در میان زنان و کودکان فلسطینی برجای گذاشته است منطقه ای که پیشتر از آن به عنوان مناطق امن برای آوارگان و جنگ زدگان بی سلاح معرفی شده و اسرائیل با پخش اطلاعیه هایی به زبان عربی از ساکنان غزه خواسته بود به به آن مناطق بروند تا از بمباران ها درامان باشند اما ارتش رژیم صهیونیستی گستاخانه با حمله به این منطقه نسل کشی علنی را در منظر جامعه جهانی و مجامع بین المللی انجام داد.

رئیس مرکز وکلا: ترور اسماعیل هنیه در تعارض با منشور ملل متحد و مستوجب مجازات است ۱۳ مرداد ۱۴۰۳

رئیس مرکز وکلا: ترور اسماعیل هنیه در تعارض با منشور ملل متحد و مستوجب مجازات است

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: اقدام هدفمند و از پیش طراحی شده رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه غیرقانونی و در تضاد با منع توسل به زور و اصل احترام به حاکمیت دولت‌ها و مستوجب مجازات است.

حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به مدرسه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد

حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به مدرسه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل

در ادامه جنایات وحشیانه اسرائیل مرکز نوار غزه باردیگر مورد حمله قرار می گیرد و اینبار صهیونیست‌ها بدون توجه قوانین و معاهدات بین الملللی، مدرسه «ابو عربیان» وابسته به آنروا در اردوگاه «النصیرات» واقع در مرکز نوار غزه را بمباران می کنند مدرسه ای که در اعلام «عدنان ابو حسنه» مشاور رسانه‌ای آنروا مختصات آن دائما برای ارتش اسرائیل ارسال میشد اما تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است و این حمله حامل این پیام واضح است که هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد.

تأثیر انقضای پیمان پترودلار بر ژئوپلیتیک جهانی ۱۶ تیر ۱۴۰۳

تأثیر انقضای پیمان پترودلار بر ژئوپلیتیک جهانی

آفتاب حقوقی : پیمان ۵۰ ساله «پترودلار» یا «دلار نفتی» (قیمت‌گذاری و معاملۀ نفت فقط با دلار) مابین آمریکا و عربستان سعودی که در تاریخ 8 ژوئن 1974 (18 خرداد 1353) بین دو کشور امضاء گردیده بود در ۹ ژوئن ۲۰۲۴ (20 خرداد 1403) به پایان رسید و ریاض از تمدیدآن خودداری کرد. عربستان سعودی ازاین‌پس نفت را به‌جای دلار آمریکا با چندین ارز ازجمله یورو، ین و یوآن به فروش خواهد رساند. ریشه این توافق به دهه ۱۹۷۰ بازمی‌گردد که مدت کوتاهی پس از فاصله گرفتن ایالات‌متحده از استاندارد طلا به دنبال توافقی بین ایالات‌متحده و عربستان سعودی به امضا رسید که پیامدهای گسترده‌ای برای اقتصاد جهانی به همراه داشت.